Правоаголни воздушни канали

Назад

  • Правоаголните воздушни канали се направени во индивидуални големини според преференциите на проектот или на клиентите.
  • Нивните поединечни делови се поврзани со помош на прирабница од европрофил.
  • Периметарот на произведените правоаголни воздушни канали е до 8000mm.
  • Главниот материјал од кој се направени воздушните канали е поцинкуван лим со дебелина од 0,63, 0,82 и 1,0 mm. во зависност од попречно ребрестиот периметар.
  • На посебни барања, воздушните канали се изработуваат со полимерна облога во прав или од црн заварен лим.
  • Поврзувањето на воздушниот канал се врши преку европрофил Е20; Е30; E40, во зависност од периметарот.